For at redigere en system brugere, skal du klikke på tandhjulet/personikonet øverst til højre

Tryk på de 3 prikker ud fra brugeren du ønsker at redigere eller slette

Trykker du på rediger, kommer du ind i dette område, hvor du kan opdatere diverse informationer

Trykker du på slet kommer der en tjek boksen op, som du skal udfylde for at sikre at du ikke sletter en bruger ved en fejl.

Indtast DELETE og tryk på Godkend. Brugeren er nu slettet.

Hvis du mangler information eller hjælp, som du ikke finder her på guide sitet, er du altid velkommen til at kontakte vores support!
support@ubivox.com / tlf. 70 70 13 37